LandskampioenLandskampioen
Kampioen BENE-League
Nationale Beker
LIONS
Robin Beckers

Robin Beckers

Teambegeleider

Robin Beckers

Geboortedatum:

27-03-1987

Gewicht:

Lengte:

1,87 M

Nummer:

N.v.t

Links/rechtshandig:

Rechts

Vorige clubs:

Speler: Maasmechelen (B), Tongeren (B), Houthalen (B), Swift Roermond, V&L, Wittenhorst, BFC Trainer: Wittenhorst, BFC HS2

Info

Opleiding:

VTO - Voertuigtechniek

Hobbys:

Autosport kijken en beoefenen, handbal en gezelligheid met vrienden

Beste speler:

Oliver Roggisch en Julen Aguinagalde

Droomclub:

FC Barcelona

Droombaan:

Field Sales Engineer voor magnetische elektronica

Relatie:

Ja

Favo eten + drankje:

Pasta met rageau van verse seizoen groenten en een speciaal bier.

International:

Nee

Interlands:

0

Hoe lang handbal je:

Vanaf 2001

Over mij

Ik ben pas op mijn 15e begonnen met handballen in Maasmechelen(B). Eerst als opbouwer bij de jeugd daarna als cirkelspeler verder ontwikkeld bij de Heren. Na 4 jaar Maasmechelen de overstap gemaakt naar Tongeren(B) waarin ik op mijn 21e uitviel met een vervelende knieblessure en de selectie niet meer haalde. Nadat ik weer terug op niveau was gekomen bij Maasmechelen, heb ik de overstap gemaakt naar Houthalen(B) om weer enkele jaren op niveau te gaan spelen. Helaas heeft mijn professionele carrière me gedwongen te stoppen met handbal op niveau.

Na enkele jaren zonder handbal kreeg ik de vraag om toch weer te gaan handballen bij Swift Roermond om te helpen de promotie te realiseren. Helaas was dit erg moeilijk te combineren met professionele verplichtingen. Enkele pogingen om recreatief met een balletje te gooien met vrienden liepen uit op “iets te fanatiek spel”, wat vervolgens leidde tot een lichaam dat steeds meer begon te protesteren. Daarna ben ik nog als trainer bij de heren van Wittenhorst en BFC 2 bezig geweest.

In het dagelijkse leven werk ik als Field Sales Engineer voor een Internationaal bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en verdelen van elektronische componenten, onder de afdeling Magnetic Components.

Mijn ambitie is om het team zo goed mogelijk te begeleiden en heel veel plezier met elkaar te beleven.

Top