3DE RONDE EHF CUP OCI-LIONS VS. TATABANYA

3DE RONDE EHF CUP OCI-LIONS VS. TATABANYA

ZONDAG 25 NOVEMBER 2018 14.30 UUR

CITY RESORT

Afgelopen zondag heeft OCI-LIONS de eerste uitwedstrijd in de 3e ronde van de EHF Cup in Hongarije gespeeld en helaas verloren. De professionals van Tatabanya waren net een maatje te groot voor OCI-LIONS. Ondanks het verschil in score heeft OCI-LIONS een goede partij weten neer te zetten en zijn er veel kansen gecreëerd. Helaas werkte de keeper van Tatabanya niet mee en hield hij veel ballen uit het doel, niet voor niets werd hij de man of the match. 

OCI-LIONS mag trots zijn dat een team als Tatabanya naar Sittard komt en dat het publiek mag genieten van het hoogste niveau handbal wat Europa te bieden heeft. Aanstaande zondag zal de OCI-LIONS proberen zich te revancheren in eigen huis en kan jullie steun hard gebruiken! 

OCI-LIONS hoopt dat de hal weer gevuld zal zijn met fans die ons aanmoedigen en getuigen zijn van een spannende en snelle wedstrijd op het hoogste niveau!

Let op!
Deze wedstrijd wordt gespeeld in het City resort, Milaanweg 115 Sittard. 

Omdat het een EHF-wedstrijd is, moet iedereen voor deze Europacupwedstrijd, dus ook de sponsoren en VIP gasten, een geldig entreekaartje kopen, volwassen €10,- jeugd en 65+ €5,- euro.
Deze kaarten kunt u via de site www.oci-lions.nl online bestellen. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om de kaarten bij de kassa te kopen. 

Hoofdingang
De hal is bereikbaar via de hoofdingang. Parkeren kan in de parkeergarage van Fortuna Sittard. Een uitrijkaart is te koop bij de vele kassa's in de parkeergarage.

De kosten zijn € 5,- voor de gehele dag. Let op! Er is maar één tarief en dat is € 5,-