Alle duels BENE-League live te zien via Fanseat

Alle duels BENE-League live te zien via Fanseat

De BENE-League zet een belangrijke stap in de verdere professionalisering van de competitie. Vanaf het seizoen 2017-2018 worden alle 136 wedstrijden live en in uitstekende kwaliteit uitgezonden door Fanseat. Hierdoor hebben fans, volgers en andere belangstellenden de mogelijkheid om elke uit- en thuiswedstrijd te volgen. De professionele beelden, die worden voorzien van 'eigen' commentaar, levert elke club daarnaast veel unieke content op die het kan gebruiken voor bijvoorbeeld de website of social media. Wie de BENE-League wilt volgen betaalt voortaan maandelijks een abonnementsgeld van € 7.99. De eerste maand is gratis en het abonnement is per maand opzegbaar.

Professionaliseren

OCI-LIONS ondersteund het initiatief en de  samenwerking met Fanseat. Limburg LIONS zet zich vanaf het ontstaan van de BENE-League in om de competitie een steeds meer volwassen gezicht te geven. Een professionele livestream van alle wedstrijd is hiervan een stap in de goede richting. Het biedt voordelen voor zowel fans als partners, die met dit platform zichtbaarder zijn dan ooit. De wedstrijden zijn te bekijken via de smartphone, desktop en tablet.

Lid worden van Fanseat

Voor slechts € 7,99 per maand ben jij verzekerd van alle wedstrijden van OCI-LIONS  en alle andere team uit de BENE-League. Het abonnement is de eerste maand gratis en maandelijk opzegbaar. Meld je aan via de website van Fanseat (zie banner op deze site).

Heel veel kijkplezier.