Businessclub manager Luuk Hoiting geeft stokje over

Businessclub manager Luuk Hoiting geeft stokje over

Na drie succesvolle jaren als Businessclub Manager van OCI Nitrogen-LIONS draagt Luuk Hoiting het stokje over aan zijn opvolgster Elles Derrez.

‘Bijna drie seizoenen lang heb ik met veel passie en plezier alle commerciële werkzaamheden rondom Limburg LIONS mogen verzorgen’, aldus Hoiting. ‘In deze tijd heb ik ontzettend veel mooie, interessante en nieuwe relaties leren kennen waar ik eenieder ontzettend dankbaar voor ben.’ Hoiting zal de komende tijd zijn rol als Marketing Adviseur binnen Advacom, het bedrijf van zijn ouders, uitbreiden. ‘De tijd is gekomen om mijn hart te volgen en mijn volledige focus op ons familiebedrijf te leggen. LIONS kan uiteraard binnen de lijnen van het handbalveld nog steeds op mij rekenen. Dat hoofdstuk is nog lang niet afgesloten!’

Elles Derrez (47) uit Susteren zal vanaf heden de rol van Businessclub Manager invullen bij OCI-LIONS. Als voormalig manager MKB binnen Rabobank Westelijke Mijnstreek is Derrez geen onbekende binnen de Businessclub van OCI-LIONS. ‘Aangezien Rabobank sponsor is van OCI-LIONS was ik al regelmatig bij wedstrijden aanwezig en bekend binnen het zakelijke netwerk’, vertelt Derrez. ‘Ik wil nu graag mijn netwerk in de Westelijke Mijnstreek inzetten om de passie voor deze club en sport te delen, maar vooral te laten groeien bij het zakelijke publiek’. Zelf moeder van twee handballende kinderen, wil ze graag de handbalsport en met name OCI-LIONS nog meer op de kaart zetten. Naast haar werk als Businessclub Manager gaat Derrez aan de slag bij het marketingbureau van haar man Johan ‘Derrez.com’ genaamd.