Businessclub-event 24 Januari Museumplein Limburg

Businessclub-event 24 Januari Museumplein Limburg

HET VERHAAL VAN SERGE HEIJNEN: VEERKRACHT!

Op woensdag 24 januari organiseert Limburg LIONS in samenwerking met Museumplein Limburg van 17.30 - 22.00 uur een inspirerend Businessclub-event. (LET OP: deelname alleen voorbehouden aan businessclubleden van OCI-LIONS)

Bij Museumplein Limburg waant u zich in een van de meest spectaculaire en mooiste gebouwen die onze regio kent. Self Empowerment, een key-word tot succes, zal gedurende de hele avond centraal staan. We staan zelf aan het stuur van ons leven en moeten altijd naar onszelf kijken. Zakelijk gezien vieren we successen en krijgen we tegenslagen te verduren. Hoe gaan we hiermee om en hoe vertalen we dit naar onze medewerkers? Het nieuwe jaar staat voor de deur, een mooie kans voor iedereen om eens te reflecteren en het te bewandelen pad voor het nieuwe jaar uit te zetten.

Als we het hebben over successen, tegenslagen en de kracht die zowel mentaal als ook fysiek, élke dag, bijna twee jaar lang wordt opgebracht binnen de handbalwereld hebben we het al snel over onze eigen Serge Heijnen. Twee keer achter elkaar scheurde hij de kruisband van zijn knie en stond een revalidatie van een jaar op het programma. Serge is bijna weer fit, mentaal ijzersterk en klaar voor weer een nieuwe start. Laat jij je inspireren door zijn indrukwekkende verhaal?

Aansluitend aan het verhaal van Serge mogen we genieten van een geweldige rondleiding door het Museumplein Limburg met als absolute hoogtepunt het bezoek aan het Columbus Earth Center. Verspreid over de hele avond zal een walking diner geserveerd worden om de innerlijke mens te verwennen.

Programma:

17:30 - 18:00 Ontvangst op de Cube Topfloor
18:00 - 18:45 Welkomstwoord Museumplein Limburg
18:45 - 19:30 Serge Heijnen inspireert!
19:30 - 20:30 Rondleiding Museumplein Limburg
20:30 - 22:00 Netwerkborrel

Locatie:
Museumplein Limburg
Museumplein 2, Kerkrade

Schrijf je nu in voor het Businessclub-event op 24 januari. Deelname is gratis en aanmelden kan door een mail te sturen naar: luuk@limburglions.nl. 

LET OP: Deelname alleen voorbehouden aan Businessclubleden van OCI-LIONS.