Daily Fresh Food Geleen Foodsponsor OCI Nitrogen-LIONS

Daily Fresh Food Geleen Foodsponsor OCI Nitrogen-LIONS

Met ingang van januari 2018 zal Daily Fresh Food uit Geleen een jaar lang de avondmaaltijden van de volledige selectie van OCI-LIONS gaan verzorgen. 
 
Naast de jarenlange ervaring die Daily Fresh heeft met het verzorgen van maaltijden voor een verscheidenheid aan horeca en (para-) medische instanties, verzorgen zij onder andere ook de voeding van de Lotto-Jumbo wielerploeg en verschillende nationale talenten in andere duursporten.
 
In de praktijk zal de samenwerking betekenen dat de spelers na drie avond-trainingen in de week een goed uitgebalanceerde en vooral lekkere maaltijd aangeboden krijgen in de Stadssporthal. Hiervoor zal de keuken in de kantine vernieuwd worden. Vrijwilligers Harrie en Marlies Renkens (voorheen jarenlang betrokken bij HV Sittardia), zullen de bereiding en bediening van de door Daily Fresh aangeleverde maaltijden voor hun rekening nemen. De maaltijden worden aangepast aan de behoeftes van de spelers en voor het overgrote deel gesponsord door Daily Fresh. 
 
Door de samenwerking met Daily Fresh en de vernieuwde faciliteiten in de Stadssporthal zal OCI Nitrogen-LIONS weer een stap kunnen zetten in de professionalisering binnen de sport. Wij hopen dat de spelers van de maaltijden zullen genieten, beter herstellen na trainingen en daardoor nog beter kunnen presteren in wedstrijden.