DFS Arnhem te sterk voor onze LIONS 2 Talents

DFS Arnhem te sterk voor onze LIONS 2 Talents

 
Het beloofde een zware wedstrijd te worden. Onze hoofdmacht OCI-LIONS speelde gelijktijdig in en tegen Kras/Volendam waardoor de LIONS talenten aangevuld werden met de piepjonge talenten Martijn Kleijkers en Tim Roefs. Tevens werd ook nog duidelijk dat routinier Björn Marquardt geveld was door de griep. Al met al leken de omstandigheden op die van de eerste clash tussen DFS Arnhem en OCI-LIONS 2. In sporthal Elderveld werd toen door onze jonge LIONS mannen met het minimale verschil verloren onder verre van optimale omstandigheden. Toch werd het nu een compleet andere wedstrijd.
 
DFS Arnhem startte bijzonder scherp en sneed als een heet mes door een pakje boter door de Limburgse defensie. V&D is al een tijdje failliet, maar het leek een waar prijzencircus, maar waar het defensief stokte bij onze talenten, werd er offensief wel een hoog niveau gehaald in de eerste helft. Dit resulteerde in een 14-15 achterstand met rust.
 
Ondanks dat de welpen als ware strijders doorgingen, bleef de scherpte in de dekking achterwege en werd het aanvallend spel helaas te vaak niet beloond met een doelpunt! Uiteindelijk staat er een nederlaag van zes goals tegenover, eindstand 25-31
Het moet wel gezegd worden dat DFS Arnhem wellicht ook één of twee posities te laag geklasseerd staat op dit moment.
 
Dit was de afsluiting voor 2017 en het smaakt naar meer. De eerste competitiewedstrijd in 2018 wordt de derby der derby's. Op zaterdag 13 januari reizen de LIONS talenten dan af naar sporthal de Haamen in Beek en spelen daar tegen SMEZO BFC.
 
Wees er snel bij voor entree kaarten want op = op.
 
De LIONS supporters hebben wij zeer zeker nodig in dit beladen duel. Dus koop snel een entree bewijs.