Dubbel verlies voor OCI-LIONS 2

Dubbel verlies voor OCI-LIONS 2

Donderdagavond speelde OCI-LIONS 2 in de beker tegen Bevo 3. Een tegenstannder met ervaren mannen die ook al van BFC wisten te winnen in de beker. OCI-LIONS 2 wist van te voren dat het een lastige wedstrijd zou worden en dat Bevo3 er alles aan zou doen om de talenten niet in hun ritme te laten komen.

De LIONS talenten namen in het begin van de wedstrijd meteen de voorsprong. Maar elke keer als OCI-LIONS 2 een klein gaatje wist te slaan, kwam Bevo weer net zo hard terug wist de stand weer gelijk te trekken. Uiteindelijk wist Bevo 3 zelfs op voorsprong te komen en dit niet meer uit handen te geven. Eindstand 20-21.

Doelpuntenmakers: Tristen (2), Yakko (2), Tim P (4), Cas (2), Thomas (7), Mark (2), Martijn (1).

Lang had OCI-LIONS 2 niet om dit verlies te verwerken, zaterdag stond namelijk meteen de volgende wedstrijd alweer op de planning. 's Middags vertrokken de talenten met de bus naar Den Haag, waar de koploper van de eredivisie op ze stond te wachten. Met een uitgedunde selectie gingen de jongens vol goede moed op pad.

Ze wisten dat het een zware wedstrijd zou worden en dat Hellas met een goede fysieke ploeg gebrand zou zijn om de punten in eigen huis te houden. Hellas ging snel van start en de eerste doelpunten werden gemaakt. OCI-LIONS 2 had moeite om Hellas bij te houden. Vlak voor rust wisten ze toch nog de achterstand te beperken. 
Ook in de tweede helft wist OCI-LIONS 2 goed bij te blijven bij Hellas, maar het gat was helaas al geslagen. Eindstand 29-22. 

Doelpuntenmakers: Tristen (2), Yakko (2), Tim P (4), Cas (3), Thomas (7), Kaz (1), Martijn (3). 

Komend weekend komt E&O naar het zuiden, zondag speelt OCI-LIONS 2 om 14:30 uur in Glanerbrook tegen E&O. Tot dan.

Fotograaf: Ronald Jans.