Enthousiaste vrijwilligers gezocht!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons willen komen ondersteunen.
Voor het komende seizoen 2019-2020 zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons willen ondersteunen bij het volgende.

Scorebord bij livestream:
Bij de opnames van livestream komt n.l. een scorebord in beeld zodat je tijdens het kijken naar de livestream ook de stand, de tijd, de doelpuntenmakers, de 2 minuten etc in beeld krijgt.
Wij zoeken personen die dit tijdens de wedstrijd willen bijhouden.
Ben jij in staat om live de stand in beeld te brengen via een gemakkelijk systeem op een laptop, of tablet, stuur een mail naar evert@limburglions.nl zodat wij met jou contact kunnen opnemen.

Taggen tijdens de wedstrijd:
Tijdens de wedstrijd willen wij gaan Taggen. Dat wil zeggen dat je momenten uit de wedstrijd gaat vastleggen en die later gaat tonen op de socials zoals Facebook, Instagram etc. of we gaan dit als samenvatting in beeld brengen.
Bijvoorbeeld: Jij zet alle doelpunten van de topscoorder achter elkaar en die laten we zien, of we zetten alle mooie stops van een keeper in beeld, of we laten een mooie aanval zien met een vlieger etc.
Het is wel handig dat je een beetje verstand hebt van het spelletje maar dat spreekt voor zich.
Ook dit zal via een gemakkelijk systeem op een laptop, of tablet geïnstalleerd worden. Denk jij dat jij hiervoor de juiste persoon bent om dit te doen, stuur een mail naar evert@limburglions.nl zodat wij met jou contact kunnen opnemen.

DJ bij het eerste OCI-LIONS team:
Wij zijn op zoek naar een DJ die tijdens de thuiswedstrijden sfeer kan maken en het publiek kan vermaken. Samen met het publiek en de Fanclub heb je interactie en maken we er elke keer een feest van. Denk jij dat dit op je lijf is geschreven, stuur een mail naar evert@limburglions.nl zodat we met jou contact kunnen opnemen.

Voor alle functies geldt, zodra we met elkaar contact hebben, kunnen we de details bespreken en gaan we uitleggen wat de inhoud is van bovenstaande functies en welke middelen je ter beschikking worden gesteld.
Schroom niet om te reageren en neem gerust contact op zodat we dit vroegtijdig met elkaar kunnen doornemen en om exact de inhoud van de functie te bespreken.

Alvast van harte welkom bij de LIONS-Familie en fijn dat je je wilt aansluiten.

Mede namens alle vrijwilligers, de Fans en het bestuur van Top Handbal Zuid-Limburg.