Gelijkspel KEMBIT-LIONS 2

Gelijkspel KEMBIT-LIONS 2

Nog één keer moeten de jongens knallen voor de feestdagen tijdens de laatste wedstrijd van het jaar. Zeker op deze speciale dag is het zaak voor KEMBIT-LIONS 2 om hun beste beentje voor te zetten. Een dag die helemaal in het teken staat van Limburg LIONS, waarbij alle 3 de teams achter elkaar te bewonderen zijn en waar veel publiek op af komt. Voor KEMBIT-LIONS 2 stond DFS Arnhem als tegenstander op het programma. Een sterke tegenstander vorige seizoenen altijd bovenin mee draaide. Toch is dit een team waar KEMBIT-LIONS 2 normaliter goed tegen speelt.

In de 1e helft was het een matige wedstrijd, het spel was traag en aan beide kanten werden veel fouten gemaakt. DFS Arnhem kwam ook nog op voorsprong. De jongens van KEMBIT-LIONS 2 moesten een tandje bijschakelen en er werd voor elk punt geknokt. Hierdoor wisten ze met een gelijke stand de rust in te gaan (11-11).

DFS Arnhem had een smalle selectie, waardoor de staf dacht het in de tweede helft goed te kunnen maken en de wedstrijd te kunnen winnen. Niets bleek minder waar. De jonge talenten van KEMBIT-LIONS 2 liepen steeds achter de feiten aan. Opnieuw moest er tandje bij geschakeld worden en met nog 10 minuten te spelen was de stand wederom gelijk (22-22). De spanning was helemaal terug in de wedstrijd en vanaf nu kon het alle kanten op. KEMBIT-LIONS 2 kwam eindelijk op voorsprong en wist deze zelfs uit te bouwen naar 25-22. Met nog maar 3 minuten op de klok leek de wedstrijd gespeeld. Toch konden KEMBIT-LIONS 2 de wedstrijd niet controleren en DFS Arnhem kwam op 25-24. In de laatste minuut nam coach Harold nog een time-out. De wedstrijd duurde nog 14 seconde waarbij KEMBIT-LIONS 2 balbezit had. Door een technische fout kwam DFS alsnog in balbezit en scoorde in de allerlaatste seconde de gelijkmaker. Eindstand 25-25.

Doelpuntenmakers: Jesper (1), Thomas (3), Robin (2), Bram (3), Ryan (2), Damiano (4), Yakko (6), Stijn (4).

Man of the match: Damiano Caddeo

Tijd voor een vakantie periode en om samen te genieten van de feestdagen. In de Eredivisie zijn nog 6 wedstrijden te spelen waarbij KEMBIT-LIONS 2 nog maar 3 punten achterstaat op de nummer 1. 

Names de spelers en de staf van KEMBIT-LIONS 2; Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. Tot in 2020!

OCI-LIONS 2 / DFS Arnhem