Interview en voorbeschouwing met Bram Versteegden op de wedstrijd tegen Atomix

Interview en voorbeschouwing met Bram Versteegden op oa de wedstrijd tegen Atomix,

Allereerst hoe gaat het met je?
Met mij gaat het steeds beter. Ik ben de eerste 4 tot 5 wedstrijden niet inzetbaar geweest door een enkelblessure tijdens de allereerste wedstrijd. Na 2 weken individueel trainen kon ik daarna weer met de groep meetrainen. Inmiddels train ik weer volledig mee en probeer ik mijn oude spel weer op te pakken.

Hoe kijk je terug op de eerste zes wedstrijden?
Ik kijk heel positief terug op de eerste 6 wedstrijden. Omdat ik de eerste paar wedstrijden niet mee heb kunnen doen kon ik nog beter zien wat voor een stappen wij gemaakt hebben als team. De laatste wedstrijden zitten we allemaal lachend en aanmoedigend op de bank en het is heerlijk om zo op de bank te zitten. Daarnaast zijn de resultaten ook goed.

Hoe kijk je naar dit seizoen en wat zijn daarin je persoonlijke doelstellingen?
Dit seizoen verwacht ik dat wij ons eigen spel blijven spelen en spelen zoals onze coach het in gedachte heeft. Duidelijkheid en structuur is voor ons belangrijk. Kijkend naar mijn persoonlijke doelstellingen sluit dit geheel aan bij het team. Duidelijk, structueel en contstant handballen.

Wat zijn je verwachtingen over de wedstrijd zaterdagavond uit tegen Atomix?
Mijn verwachting voor komend weekend is dat we weer hetzelfde niveau op het veld moetenbrengen zoals we de vorige wedstrijden ook hebben gespeeld. Lettend op de verbeterpunten en deze natuurlijk ook verbeteren zodat we als team nog beter worden!