Interview en voorbeschouwing met Jasper Adams

Interview en voorbeschouwing met Jasper Adams over o.a. de wedstrijd tegen Sporting Pelt .
✔️ Over hoe het gaat, de afgelopen wedstrijden, dit seizoen, persoonlijke doelstellingen en over vandaag.
🤾‍♂️Tegen Sporting Pelt komen we een paar bekenden tegen. Spelers met een verleden bij OCI-LIONS , spelers uitkomend voor de nationale selectie en mijn oude trainer, Martin Vlijm, die een groot gedeelte van mijn jeugd heeft geprobeerd mij de handballer te maken die ik nu ben. Aan hem heb ik heel veel te danken en nu mag ik tegen zijn ploeg strijden. Punten meenemen bij Sporting Pelt zal niet makkelijk zijn, maar we hopen ze mee te kunnen nemen in de bus naar huis.
➡️ Na mijn overstap van Emsdetten naar OCI-LIONS wist ik dat ik een zwaar seizoen tegemoet zou gaan. Uit ervaring weet ik dat je bij een overstap naar een andere club tijd nodig hebt om je aan te passen aan je nieuwe omgeving op zowel sportief als privé gebied. Daarbij moest ik wennen aan het werkende leven in combinatie met sporten op dit niveau en dat heeft geleid tot wisselende persoonlijke resultaten op sportief gebied. Momenteel kom ik steeds beter in mijn ritme en voel ik me erg goed op beide vlakken.
🔥Ik heb het gevoel dat we als team ook de goede kant op gaan. We raken steeds beter ingespeeld op elkaar en iedere speler heeft daarin zijn waarde voor het gehele team. We spelen bovenin mee en hebben tot nu toe alleen moeten buigen voor de 2 finalisten van vorig seizoen. Het zijn echter pas 10 wedstrijden en we hebben er nog een hoop te gaan dit seizoen.
🦁We zullen hard moeten blijven werken en als team verder moeten groeien. De samenwerking met OCI-LIONS 2 is daarbij zeer positief te noemen. Op deze manier kunnen we de kloof tussen het 1e en 2e team van OCI-LIONS verkleinen waardoor de selectie completer wordt. Dat zal belangrijk zijn om tijdens het laatste gedeelte van de competitie optimaal te kunnen blijven presteren.
😊 Mijn persoonlijke doelstelling, maar ook die van het team, gaat gepaard met prijzen. Ik ben ervan overtuigd dat we dit seizoen een groep hebben die een prijs gaat binnenhalen dus dat moet ook de doelstelling zijn als je het mij vraagt.