Interview en voorbeschouwing met Rob Schmeits

Allereerst hoe gaat het met je?
Met mij gaat het erg goed. Door het behalen van mijn diploma ben ik full-time bezig met het opbouwen van mijn eigen bedrijf ‘RS-iRepair’. Ik vind het super leuk om zelf te ondernemen en haal hier heel veel energie uit. Na het werk ga Ik iedere dag met veel plezier en drive naar de hal om deze energie te gebruiken op de training.

Hoe kijk je terug op de eerste vier wedstrijden?
We hebben een goede start van het seizoen gemaakt. Op de wedstrijd tegen Bocholt na, spelen we redelijk constant, voeren we onze taken goed uit en houden we ons niet meer bezig met randzaken. Op deze manier creëren we als team een positieve sfeer met als gevolg dat we de wedstrijden naar ons toe hebben weten te trekken.

Hoe kijk je naar komend seizoen en wat zijn daarin je persoonlijke doelstellingen?
Dit seizoen wil ik samen met het team weer prijzen gaan pakken. De ploeg heeft enorm veel kwaliteiten, die we steeds beter beginnen te benutten door de structuur die er in de ploeg word aangebracht. Persoonlijk wil ik mezelf blijven ontwikkelen en laten zien dat ik tot één van de beste rechterhoeken van de Bene-League behoor. Hiermee hoop ik mezelf in de kijker te spelen voor eventueel een mooi buitenlands avontuur.

Wat zijn je verwachtingen over de wedstrijd in en tegen Tongeren?
Tongeren heeft zich goed weten te versterken dit seizoen. Zeker met de terugkeer van Arber Qerimi een niet te onderschatten ploeg. Ik ben ervan overtuigd, dat wanneer we de ingeslagen weg weten vast te houden en iedereen zich aan de gemaakte afspraken houdt, dat we de wedstrijd gaan winnen.