Interview en voorbeschouwing Roel Adams

Allereerst hoe gaat het met je?
Met mij gaat het prima! Af en toe is het zoeken naar de juiste balans tussen thuis, handbal en werk, maar ik kan hier in overleg met de trainers en de steun van mijn vriendin en familie goed invulling aan geven.

Hoe kijk je terug op de eerste vijf wedstrijden ?
Terugkijkend op de eerste 5 wedstrijden denk ik dat we tevreden mogen zijn over de seizoensstart, maar niet zonder kritisch te blijven: we kunnen nog een boel zaken verbeteren. Afgezien van de slechte tweede helft tegen Bocholt denk ik dat we elke week weer een stapje maken als groep en we steeds beter in vorm komen.

Hoe kijk je naar dit seizoen en wat zijn daarin je persoonlijke doelstellingen?
Dit seizoen gaat voor mij hopelijk nog een aantal hoogtepunten opleveren met het team! Het wordt nooit saai om te winnen op belangrijke momenten en dat is ook waar we het allemaal voor doen. Persoonlijk hoop ik fit te kunnen blijven en van meerwaarde te kunnen zijn voor de jongens. Dit kan niet altijd op het veld, maar ik hoop ze ook naast het veld te kunnen ondersteunen en het een en ander te kunnen bijbrengen.

Wat zijn je verwachtingen over de wedstrijd zaterdagavond thuis tegen Hurry-Up?
Voor aankomende zaterdag hoop ik op een mooie sfeer en goed gevulde hal in Sittard! We hebben als ploeg de aanmoedigingen in de hal altijd nodig! Hurry Up komt als ongeslagen koploper naar ons, maar wij gaan uit van onze eigen kracht en zullen ze bestrijden met de voor ons bekende wapens: vanuit een beweeglijke dekking, goede snelle tegenaanval en secuur aanvalsspel. Het is een mooi moment om te kijken waar we als ploeg staan, maar we moeten ook niet vergeten dat we pas op een kwart van de competitie zijn. Een mooi affiche dus!