LIONS YOUTH verliest van Houten maar toont vooruitgang

Het was in de eerste helft nog een leuk potje handbal om te zien. De toeschouwers werden getracteerd op een spannende en leuke eerste helft. Een helft die gelijk opging en elke kant op kon gaan. Het frisse spel waarmee de heren alles probeerde om de nummer 4 van de competitie bij te blijven was aantrekkelijk en lukte aardig. Knokkend gingen onze jonge leeuwen met een kleine achterstand rusten.

Na de rust kwam Houten iets beter uit het kleedlokaal en verhinderde onze A jeugd het scoren op een goede manier! De jongens hadden een minuut of 6/7 nodig om de eerste goal voor de LIONS te scoren. De voorsprong van Houten was toen al iets groter.

Op de tribune werd gesproken over een zichtbaar stijgende lijn in het spel van de LIONS. Dat is ook zo, iedere week zie je weer vooruitgang in het tactische, fysieke en conditionele spel van onze heren A. LIONS-Youth speelden wat ze waard waren. Ook al hebben ze verloren, knokkend ten onder gaan is geen schande!! In de tweede helft van dit seizoen zal, zeker weten, vaker een wedstrijd winnend afgesloten worden, dat kan bijna niet anders!!
Succes jongens, ga zo door!!