Livestream BENE-League wedstrijden worden verzorgd door FanSeat.

Livestream BENE-League wedstrijden worden verzorgd door FanSeat.

Het zal u zeker niet ontgaan zijn maar vanaf het seizoen 2017-2018 zal de livestream voor de BENE-League wedstrijden verzorgd worden door FanSeat. Er is overeenstemming bereikt met de BENE-League board dat alle 136 wedstrijden worden uitgezonden. Dat wil zeggen dat de livestream van OCI-LIONS met betrekking tot de BENE-League wedstrijden niet meer worden uitgezonden.

Wanneer wel eigen livestream?
Overige wedstrijden zoals de (EHF) Europacup, Beker, Play-off en BOT wedstrijden worden nog wel door TopHandbal Zuid-LImburg opgenomen en uitgezonden.
Vaste kijkers krijgen altijd een bericht van te voren als wij live gaan. Dat zal bij de bovenstaande wedstrijden weer het geval zijn als die gespeeld worden.

Op de site van OCI-LIONS aan de rechterkant staat een banner van FanSeat met een link naar de livestream van FanSeat en daar kunt u alle wedstrijden van de BENE-League en vele andere sporten volgen.

Succes met kijken of kom naar de hal om het handbalfeest, de sfeer, de emotie, de spanning, de after party zelf te beleven met vele andere supporters in de Stadssporthal.

Moedig onze mannen als 8ste man op het veld aan.