OCI NITROGEN-LIONS VERHUIST NAAR STADSSPORTHAL

OCI NITROGEN-LIONS VERHUIST NAAR STADSSPORTHAL

Met ingang van het komende seizoen, 2017-2018, zal OCI Nitrogen-LIONS gebruik gaan maken van de Stadssporthal in Sittard als thuisbasis.

In goed overleg met City Resort (voorheen Fitland XL), de gemeente Sittard-Geleen en de betrokken verenigingen is gekozen voor een hybride huisvestingsmodel. Dit houdt in dat het eerste team van OCI-LIONS de reguliere BENE-League en Play Off wedstrijden in de Stadssporthal speelt en de topwedstrijden zoals EHF wedstrijden en/of de Best of Three (BOT) in de Topsporthal van City Resort zullen plaatsvinden. Dit besluit mag worden gezien als een duurzame oplossing voor alle belanghebbenden. OCI-LIONS kan in de Stadssporthal zorgen voor een permanente aankleding van de hal. Dat zorgt voor een lagere belasting voor de vele vrijwilligers en hierdoor wordt de eigen identiteit van OCI-LIONS versterkt. OCI-LIONS 2 blijft zoals we gewend zijn, gewoon spelen in hun thuishaven Laco Glanerbrook in Geleen.

Oude tijden zullen dus gaan herleven in de karakteristieke en sfeervolle Stadssporthal, die door veel toeschouwers als compacter, vertrouwd en intiemer beleefd wordt. Voor zowel spelers, bezoekers als sponsoren zullen de faciliteiten en hospitality verbeteren. Voor bezoekers betekent dit een goede bereikbaarheid en gratis parkeren.

"Topsport en ondernemen gaan hand in hand. Hospitality is enerzijds een belangrijk onderdeel voor je eigen plezier en anderzijds belangrijk om de business te verbeteren. Als de sfeer, de prestaties en de hospitality in orde is, ga je sneller je eigen netwerk aanboren om klanten en relaties mee te nemen. De Stadssporthal past perfect in het plaatje om de volgende fase met Limburg LIONS in te gaan,” aldus Frank Bessems, directeur eigenaar van Perfact Group en al jarenlange trouwe sponsor.

Tevens is in overleg met de Sportstichting Sittard-Geleen besloten dat de hoofdgebruikers van de Stadssporthal (HV Sittardia, OCI-LIONS en Bumpers) de mogelijkheid krijgen de kantine te gaan exploiteren. De drie partijen zijn momenteel bezig met het uitwerken van dit voorstel.

De spelers en staf kunnen ook gebruik gaan maken van de catering rondom trainingen en wedstrijden.