OCI-LIONS 2 begint competitie met knappe uitoverwinning in Aalsmeer

OCI-LIONS 2 begint competitie met knappe uitoverwinning in Aalsmeer

Zondag 10 september stond ook de eerste competitieronde voor de talenten van OCI-LIONS op het programma. Zij werden meteen voor de leeuwen gegooid en moesten afreizen naar Aalsmeer om het daar op te nemen tegen Aalsmeer2. De dag ervoor had LIONS 1 Aalsmeer al met de staart tussen de benen terug naar het Noorden gestuurd, en het toeval mocht dat de heren van Sittardia OOK naar Aalsmeer moesten afreizen voor een confrontatie met de ervaren mannen van Aalsmeer 3. Er werd dan ook besloten om de twee teams gezamenlijk in één bus van Heijthuizen Touringcars te laten reizen.  

LIONS 2 kende een stroeve start, ook omdat Aalsmeer juist heel fel van start ging. Dit resulteerde in een 19-13 ruststand. Maar niet voor het eerst bleek dat de tweede helft vaak de beste helft van de talenten is, die wederom veerkracht toonden en met een uitstekende wedstrijdbeleving de score wist om te draaien. Eindstand 30-32, een collectieve teamprestatie. 

In de wedstrijd erna mocht Sittardia haar kunsten laten zien, tegen wederom een sterk team van Aalsmeer. Na een ruime voorsprong van onze talenten uit Sittard was in deze wedstrijd Aalsmeer 3 dat toch met de winst leek weg te komen. Gelukkig scoorde Tim Roefs voor Sittardia in de laatste seconde door het benutten van een strafworp de gelijkmaker. Eindstand 29-29