OCI-LIONS 2 naar de regiofinale van de beker

OCI-LIONS 2 naar de regiofinale van de beker

Wederom een derby voor OCI-LIONS 2 nu tegen de Noord Limburgers Bevo 2. Ditmaal in de 2e ronde Beker, een wedstrijd voor plaatsing regiofinale. Ook al was het een regenachtige donderdagavond, ons publiek was wederom van de partij!

Onze jonge LIONS talenten waren gebrand op een goed resultaat. Het werd tijd voor een overwinning. Tevens was dit de laatste wedstrijd van dit seizoen voor onze opbouwer Stijn Joosten. Stijn gaat vanaf januari zijn studie voorzetten in het buitenland.

Het werd een leuke boeiende wedstrijd. Beide talenten teams maakten er een boeiende, attractieve wedstrijd van. Ook al leek het alsof LIONS 2 sterker was, het werd niet echt uitgedrukt in goals. Met rust was de stand 16-16. Na rust bleef LIONS 2 steeds een kleine voorsprong houden. Mede door het goede keeperswerk van Bram Kleijkers

OCI-LIONS 2 wist de wedstrijd te winnen met 33-30.

Man of the match, zeer verdiend: Thomas Dekker

Doelpuntenmakers: Tristen (3), Yakko (4), Tim P (1), Cas (3), Thomas (7), Stijn (4) , Mark (1), Martijn (6), Björn (3), Marijn (1).

Namens de selectie OCI-LIONS 2 wensen wij iedereen mooie feestdagen en een gezond 2019. Ook een bedankje aan ons vrijwilligersteam. Namen kunnen we niet noemen, het zijn er veel die onze talenten een warm hart toedragen. Stijn, bedankt en succes met jouw studie. Tot next seizoen.