OCI-LIONS 2 pakt 2 punten tegen Aalsmeer 2

OCI-LIONS 2 pakt 2 punten tegen Aalsmeer 2

11de van de 11de, een mooie dag om weer een spannende wedstrijd te spelen voor OCI-LIONS 2. Na de goede wedstrijd van vorig week tegen Arnhem, waren de jongens gebrand om ook deze week weer te stunten tegen Aalsmeer. 

De start van de wedstrijd was voortvarend. Keeper Mike Kusters stond uitstekend te keepen. Mede daardoor konden de OCI-LIONS talenten in de beginfase de voorsprong uitbouwen. De rust werd dan ook ingegaan met 5 punten voorsprong (15-10). 

In de 2e helft wisten de LIONS talenten direct te scoren. Toch werd het steeds lastiger voor de talenten om de voorsprong vast te houden. Onder leiding van (ex LIONS) speler Erik Blaauw ging Aalsmeer een tandje bijschakelen. Hier hadden onze talenten het moeilijk mee. 

Vanaf dat moment ging de wedstrijd gelijk op. Aalsmeer had de achterstand weggewerkt en het kon beide kanten opgaan. Twee minuten voor tijd wist de meest ervaren speler in het veld, Bjorn Marquardt, LIONS op voorsprong te brengen. Maar Aalsmeer gaf niet op en wist de achterstand weer terug te brengen naar 1, door een doelpunt van Erik Blaauw die in totaal 11 keer wist te scoren. Met nog maar 20 sec te spelen nam hoofdtrainer Bart een time-out om het plan te bespreken om de wedstrijd toch te winnen. Dit pakte goed uit en OCI-LIONS 2 wist te winnen met 31-30. 

Een mooie wedstrijd om te zien, met genoeg doelpunten. Supporters bedankt voor de steun weer! 

Man of the Match: Cas Driessen

Doelpuntenmakers: Tristen (2), Koen (1), Sverre (5), Yakko (1),  Cas (3), Thomas (4), Stijn (3), Ids (1), Mark (2), Marijn (2), Martijn (3), Bjorn (4). 

Komende woensdag (14 november) speelt OCI-LIONS 2 een bekerwedstrijd tegen BFC H2. Deze wedstrijd wordt om 20.30 uur gespeeld in de Haamen in Beek. Tot woensdag, we kunnen alle steun gebruiken!