OCI-LIONS 2 sleept er een gelijk spel uit

OCI-LIONS 2 sleept er een gelijk spel uit

Op een regenachtige winterdag stond er een mooi affiche op het programma. De OCI-LIONS talenten gingen de strijd aan met E&O uit Emmen. Na wisselvallige prestaties waren onze jonge mannen gebrand op een goed resultaat. 

Het was een interessante wedstrijd. OCI-LIONS 2 startte voortvarend zoals vaker dit seizoen. De voorsprong was gemaakt, mede door een solide dekking. De rust werd ingegaan met een 12-8 voorsprong.  De 2e helft ging van start, wederom bleef OCI-LIONS 2 aan de bovenkant en de voorsprong werd zelfs eventjes verruimd. Met nog 20 minuten te spelen kantelde de wedstrijd en kwam Emmen punt voor punt dichterbij. Het werd een bloedstollende eindfase. De laatste minuten speelde beide teams met veel strijd en passie. Desondanks bleef op het scoreborden een gelijke stand staan. Het einde van de wedstrijd werd behaald 19-19.

Namens de selectie van OCI-LIONS 2 bedanken wij het publiek en de vrijwilligers die ook altijd klaar staan voor onze jonge talenten.

Volgende week zondag wederom een thuiswedstrijd nu wel in Fitland. Dan komt de koploper van de eredivisie het sterke Houten op bezoek.

Doelpuntenmakers: Yakko (2), Tim P (2), Cas (3), Thomas (1), Mark (3), Martijn (2), Björn (3), Ids (2), Alan (1).