OCI-LIONS 2 sterker dan reserves Aalsmeer

OCI-LIONS 2 sterker dan reserves Aalsmeer

Na de wedstrijd Aalsmeer-OCI-LIONS op zaterdagavond, mochten de talenten van beide clubs deze wedstrijd nog eens dunnetjes overdoen in de Sittardse Stadssporthal. Ditmaal gelukkig wel met een positief resultaat voor OCI-LIONS. 

De eerste helft was zoals veel wedstrijden van LIONS 2 een gelijkopgaande strijd. Voorafgaand aan de wedstrijd had Aalsmeer 7 punten en OCI-LIONS 9, wat dit een belangrijke wedstrijd maakte tegen een directe concurrent. Via een 5-5 tussenstand na tien minuten, hingen de bordjes na twintig minuten opnieuw gelijk.  Beide ploegen namen steeds om beurten de leiding, maar konden geen groot gat slaan, waardoor er werd gerust bij 14-14.

In de tweede helft kwam OCI-LIONS dan eindelijk op stoom, en aan de hand van Jeroen Roefs en Björn Marquardt werd er na veertig minuten een klein gaatje geslagen, 20-18.  In het laatste kwart van de wedstrijd lieten ook jongelingen Tristen Boiten en Ids Eussen zich van hun beste kant zien en werd de voorsprong geleidelijk uitgebreid naar 27-22 met nog tien minuten op de klok. Aalsmeer wil zich nog niet gewonnen geven en begint een slotoffensief, maar hun inhaalslag strandt bij 31-29 als de scheidsrechters voor de laatste maal fluiten. 

Scores OCI-LIONS: Jeroen Roefs 6, Björn Marquardt 5, Bram Versteegden, Cas Driessen, Tim Posthuma en Tristen Boiten 3, Luca van Straaten, Yakko Bannink en Ids Eussen 2, Mark Beaumont en Sverre Jansen 1.