OCI-LIONS 2 stunt in Arhnem

OCI-LIONS 2 stunt in Arhnem

Het was een mooie zonnige zaterdagnamiddag toen OCI-LIONS 2 vertrok met de OCI-LIONS bus naar Arnhem. Met een bijna compleet team, had OCI-LIONS 2 zich zelf voorgenomen om de geboorte van Mae, dochter van speler Björn Marquardt, te gaan vieren. Een uitdagende opgave omdat dit betekent dat de jongens alles moesten gaan geven om te kunnen gaan stunten.

De jonge talenten hadden wederom een week hard getraind en waren goed voorbereid. Video's waren bekeken en iedereen wist wat hem te doen stond. 

Vanaf het begin werd er met snelheid aan beide kanten gespeeld. Goed opgestelde keepers zorgden ervoor dat er pas na 4 minuten gescoord werd. De eerste treffer van OCI-LIONS 2 zorgde ervoor dat het spectakel kon beginnen. 

Met een solide dekking en een weergaloze Mike Kusters in het doel, bleven de talenten op voorsprong door maar te blijven scoren. De ruststand was dan ook 11-15.

In de tweede helft werd de goede lijn doorgetrokken en wist OCI-LIONS 2 direct te scoren. De voorsprong werd uitgebouwd en het zelfvertrouwen groeide. De jongens bleven maar scoren, de éne goal nog mooier dan de andere. Ook verdedigend deden de jongens het goed, dit zorgde ervoor dat de wedstrijd gewonnen werd met klinkende cijfers: 21-34!

Tumbs up voor de jongens van OCI-LIONS 2 en de meegereisde supporters! 

Doelpuntenmakers: Tristen (2), Sverre (8), Cas (3), Thomas (6), Stijn (7), Ids (3), Marijn (1), Martijn (2)

Man of the Match: Mike Kusters

Next week: Zondag 11 november in Glanerbrook 14:30 uur tegen Green Park Aalsmeer 2