OCI-LIONS 2 verliest de derby

OCI-LIONS 2 verliest de derby

OCI-LIONS 2 speelt dit weekend een spannende derby tegen buurgenoot uit Beek HV BFC. Het was mooi om te zien dat er veel publiek in Glanerbrook aanwezig was. 

De wedstrijd ging van start en de jongens begonnen prima. Er werd goed samen gespeeld en mooie kansen gecreeërd. In het 1e kwartier kwam OCI-LIONS 2 op voorsprong. Maar BFC heeft zich goed geweerd en wist met een stevige verdediging zich terug te knokken in de wedstrijd. Ze wisten de stand terug te brengen naar een gelijk spel en uiteindelijk ook een kleine voorsprong te pakken.

Desondanks hebben we leuke dingen gezien zoals de prachtige goals van Yakko Bannink en Mark Beaumont. De rust werd ingegaan met een 15-16 achterstand.

De 2e helft had voor LIONS 2 helaas een mindere start. Mede door het goede spel van ex LIONS speler Teun Lemmens. De opbouwer was niet te stoppen en maakte de éné na de andere goal. Toch bleef LIONS 2 strijden en zelf ook scoren. Zodoende kon BFC niet verder uitlopen en bleef het een redelijk spannende wedstrijd. Helaas konden onze jonge LIONS talenten net niet op tegen de fysiek sterke spel van BFC. Eindstand 28-31.

Proficiat aan BFC met de overwinning en de terechte man of the match Teun Lemmens van BFC.

Doelpuntenmakers: Yakko (5), Tim P (1), Cas (2), Thomas (6), Stijn (8), Mark (3), Martijn (1), Björn (2).

Aanstaande donderdag 20 december wacht alweer een nieuwe wedstrijd, de 2e ronde in de beker. Dan komt Bevo 2 naar Glanerbrook, de wedstrijd start om 19:30 uur.

Wederom hopen we dat jullie ons komen steunen!

 

Fotograaf: Frans Vervoort