OCI-LIONS 2 verliest de derby

Wederom stond een goede wedstrijd op het programma voor OCI-LIONS 2. Het weekend stond in het teken van de derby tegen BFC. Een wedstrijd die altijd vol spanning zit omdat beide ploegen steeds opnieuw willen bewijzen dat ze de beste ploeg uit het zuiden zijn in de Eredivisie. De jongens waren klaar voor de strijd en de hal stroomde al snel vol.

Vanaf het start signaal ging de wedstrijd gelijk op. Steeds kwamen de OCI-LIONS 2 talenten op voorsprong maar konden dit niet vasthouden. BFC bleef maar aanhaken en er kon geen gaatje geslagen worden door OCI-LIONS 2. Dit resulteerde in een ruststand van 12-12.

In de tweede helft begon de wedstrijd dus eigenlijk weer opnieuw. Het kon beide kanten opgaan. Voor de neutrale supporter was het een ontzettend leuke en spannende wedstrijd, maar de trouwe supporter was het nagelbijten. Helaas gaf toch de geslepenheid en slimmigheid van de ervaren BFC spelers de doorslag in deze wedstrijd, waardoor ze 2 puntjes wisten uit te lopen en dit vast hielden. Eindstand 25-23

Komend weekend zaterdag 21 september speelt zowel OCI-LIONS 1 als OCI-LIONS 2 in de Stadssporthal. Een mooie LIONS avond.