OCI-LIONS 2 wint overtuigend de derby van Smezo BFC!

OCI-LIONS 2 wint overtuigend de derby van Smezo BFC!

Vandaag stond voor OCI-LIONS 2 de derby op tegen BFC in Beek op het programma. In een goed gevulde hal met veel supporters voor beide ploegen ging de wedstrijd van start. De wedstrijd was met vlagen snel, fel en spannend.
Beide ploegen wisten afwisselend te scoren, na 20 minuten stond het 9-9. Na een goede fase van OCI-LIONS 2 was de stand met rust 12-14 in het voordeel van onze jongens. 
Ook in de tweede helft was het spannend en wisselden beide ploegen elkaar af qua doelpunten. Met nog 13 minuten te spelen was de stand 22-22. Mede dankzij Thomas Dekker, Ids Eussen en Sverre Jansen kwamen de mannen op een 25-27 voorsprong. Toen twee spelers van OCI-LIONS 2 met twee minuten van het veld af moesten, werd het nog even spannend. Maar onze keeper Bram Kleijkers wist het doel goed te verdedigen en dankzij onze aanvallers werd de wedstrijd gewonnen met 28-32.
Een zeer mooie overwinning voor onze jongens! Met een goede dosis vechtlust en motivatie werd de wedstrijd gewonnen. Ids Eussen werd verkozen tot man of the match. 

Grote dank gaat uit naar de supporters en de fanclub die ons hebben gesteund hebben in Beek. 


Doelpunten makers:
Thomas Dekkers (8), Ids Eussen (7), Tim Posthuma (4), Sverre Jansen (3), Cas Driessen (3), Mark Beaumont (2), Tristen Boiten (2), Martijn Kleijkers (1), Stijn Joosten (1) en Koen van Dijk (1)