OCI-LIONS niet opgewassen tegen een goed spelend Bocholt

Zondag 1 december stond de handbal-topper Handbal Achilles Bocholt vs. OCI-LIONS op het programma. Kan OCI-LIONS de afstand moet Bocholt verkleinen of loopt Bocholt verder uit?
Helaas kan het team van Christof nog niet beschikken over João Ramos die herstellende is van een operatie. Christof heeft een beroep kunnen doen op OCI-LIONS 2 spelers. De talenten Ids Eussen en Tim Roefs hebben mogen ervaren hoe het is om op het hoogste niveau mee te mogen handballen. De mannen zijn met lof geslaagd en hebben het heel goed gedaan.
OCI-LIONS kwam goed uit de startblokken en nam de leiding. Met tussenstanden 5-7, 6-10, 7-11 was OCI-LIONS de betere ploeg door oa mooie goals van Jasper en diverse goede stops van Mike. Na 20 minuten kwamen de mannen van Bocholt dichterbij en gingen voor de eerste keer aan de leiding bij 13-12. OCI-LIONS scoorde die fase moeilijker. Dit resulteerde uiteindelijk in een 14-12 achterstand met rust.

De tweede helft was geheel voor Bocholt. Zij wisten hun spel van de laatste 10 minuten van de eerste helft vast te houden. OCI-LIONS scoorde niet ondanks de vele mogelijkheden die er waren. Ivo miste direct na de hervatting een 7-meter en diverse pogingen van Joris en Jasper troffen geen doel. Het team van Bocholt daarentegen wisten, zeker in de laatste fase van de tweede helft, wel te scoren waardoor de afstand langzaan opliep. Met tussenstanden 16-12, 17-14, 20-17, 23-19, 25-20, 27-20, 29-21 werd de eindstand uiteindelijk 30-22 in het voordeel van Bocholt.

Topscoorder van deze dag was Jasper Adams met 5 doelpunten.

Mike Kusters was in de eerste helft een grote plaaggeest voor Bocholt met vele mooie reddingen.

OCI-LIONS / BOCHOLT