OCI-LIONS overtuigend langs Aalsmeer

Het zijn doorgaans spannende wedstrijden tussen Aalsmeer en OCI-LIONS maar zaterdag 14 december had OCI-LIONS in de eerste helft geen kind aan Aalsmeer. Er werd een duidelijke ruststand bereikt van 10-20.
In de eerste minuten van de wedstrijd gaf OCI-LIONS direct gas en wist na ongeveer dik 10 minuten te spelen een 0-7 stand op het scorebord te plaatsen. De dekking stond heel goed, lekker agressief en Luuk stond als een beer te keepen en hielt zijn doel mooi schoon. Aalsmeer kwam er niet doorheen. Ook open kansen zoals breaks en 7-meters werden gepareerd.
OCI-LIONS was in de aanval ook trefzeker. De keepers van Aalsmeer hadden geen grip op de diversiteit aan scorende spelers. Iedereen, 9 verschillende spelers hebben weten te scoren. Zelfs Luuk heeft een doelpunt gemaakt. Ook deze keer een trefzekere Rob vanaf de 7-meter. Hij heeft alle 7-meters benut.

In de tweede helft ging Aalsmeer wat brutaler spelen en brachten een zevende veldspeler in. Daar had LIONS wel wat moeite mee en Aalsmeer kon de stand terug brengen naar 5 doelpunten verschil. Gelukkig bleef het kalm in het team van OCI-LIONS en speelden ze de wedstrijd professioneel uit. Christof gaf ook de jonge talenten de kans om zich te laten zien die normaal iets minder spelen.

OCI-LIONS heeft hele goede zaken gedaan en staan nu 5 punten voor op Sporting Pelt, de nummer 5 op de ranglijst. De eerste 4 ploegen gaan naar de F4 in Den Bosch op 14-15 maart 2020.

Doelpuntenmakers OCI-LIONS: Pieter 4, Lino 2, Joris 3, Rob 5, Serge 5, Martijn 1, Jasper 6, Ivo 3 en Luuk 1.