OCI-LIONS samen voor de voedselbank!

OCI-LIONS samen voor de voedselbank!

Ook dit jaar organiseert L1 in samenwerking met de Voedselbank wederom de actie ‘Samen voor de Voedselbank’. Een geweldig initiatief wat wij met OCI-LIONS de afgelopen jaren altijd ondersteund hebben. Ook dit jaar gaat OCI-LIONS weer voedsel inzamelen voor de voedselbank!

Vorig jaar was de inzameling een groot succes dankzij jullie donaties. Ook dit jaar hopen we er weer een groot succes van te maken. Daarom roepen we alle fans op om naar de wedstrijd van aanstaande zondag 10 december OCI-LIONS vs. Sasja HC te komen! Voorafgaand aan deze wedstrijd gaan we massaal producten inzamelen voor de mensen die het heel erg hard nodig hebben.

Met welke producten doet u de voedselbank een groot plezier? In het algemeen gaat het over langer houdbare producten.
Hieronder ziet u het “boodschappenlijstje” van de voedselbank als voorbeeld:

- Pasta                                        - Aardappelpuree (pak)
- Rijst                                         - Houdbaar broodbeleg
- Blikgroente                                - Bakolie/olijfolie
- Blikken vlees                              - Vruchtensap in pak
- Houdbare zuivel in pakken
- Koffie/thee

Naast het inzamelen van zelf meegebrachte producten gaat OCI-LIONS in samenwerking met de AH Beek Makado voedselpakketten aanbieden. Voor slechts 4,6 of 8 euro kunt u voorafgaand aan de wedstrijd een pakket kopen voor de voedselbank. Deze pakketten zijn ruim gevuld met producten die de voedselbank hard nodig heeft om de jaarvoorraad aan te vullen.

Dus kom in actie en help de mensen die het financieel moeilijk hebben! Neem al uw houdbare producten mee naar de wedstrijd of koop een voedselpakket voor aanvang van de wedstrijd in de hal! Samen zijn we sterker, sterk voor de Voedselbank!