OCI-LIONS sleept overwinning uit het vuur in Visé

OCI-LIONS sleept overwinning uit het vuur in Visé

Wat was t een superavond. Niet alleen omdat onze jongens een heel belangrijke overwinning hebben behaald, maar ook omdat we met verschrikkelijk veel fans in Visé ( België ) onze jongens gesteund hebben. En het was goed dat we er waren. In de eerste helft hebben onze leeuwen van meet af aan laten zien wie de betere ploeg had, en dat waren wij. In het laatste en beslissende gedeelte van deze superbelangrijke match bleek het toch een pittige klus te zijn twee punten mee naar huis te nemen. Het is wel gelukt!! Krap maar dat maakt niets uit. Met een geweldig tot aan kippenvel toe gemotiveerd team hebben de 75, net zo gemotiveerde supporters kunnen zien dat de Limburg-LIONS wel degelijk serieuze kandidaat zijn voor het behalen van de Final 4.
 
Wat een prachtige pot handbal en wat mogen we trots zijn op ons legioen supporters, fans en liefhebbers.  De overgave, overtuiging en fanatisme straalden er in Visé bij team en supporters duidelijk van af. 
Met een eindstand van 26-27 kunnen we oprecht spreken van een mooie spannende pot handbal en een zichtbaar aanwezige 8e man. Luuk heeft meerdere malen laten zien dat hij de titel van beste keeper dubbel en dwars verdient. Kortom, het was een spannende handbalwedstrijd op het hoogste niveau. Niet alleen meer doelpunten , maar ook meer supporters / kabaal en fanatisme als onze super sympathieke lotgenoten uit Visé. We hebben op alle fronten genoten. En gewonnen!!! Bedankt jongens, namens alle supporters !!!