OCI-LIONS talenten winnen met moeite van Aristos Amsterdam

OCI-LIONS talenten winnen met moeite van Aristos Amsterdam

 
Vandaag speelden de LIONS talenten tegen de nummer voorlaatst in de competitie; Aristos Amsterdam. De hoofdstedelingen waren met een beperkte kern afgereisd richting het zuiden van Limburg. Ogenschijnlijk vonden enkele spelers van hen het belangrijker om de Klassieker in het voetbal bij te wonen. Ondanks dat er gister reeds een waarschuwingssignaal werd afgegeven door Lions 1, werden ook de Welpen overvallen door spook dat onderschatting heet. 
Na een sterk begin, werd de ploeg al snel uitgenodigd om mee te gaan in het type handbal van de tegenstander. Ten gevolge werd er een ruststand van 12-12 neergezet, tot grote ergernis van het publiek. 
 
In de tweede helft was er verdedigend (onder aanvoering van de drie routiniers) progressie geboekt, echter werd er te slordig met de open kansen omgegaan. 
De trainingsintensiteit werd afgelopen week behoorlijk opgevoerd vanwege de tussentijdse evaluaties van Total Movement, maar er mag gezegd worden dat dit het LIONS-spel dit weekend niet ten goede kwam. Uiteindelijk werd het tempo goed opgevoerd en werd een gat van vijf doelpunten geslagen. Deze voorsprong werd door meervoudige slordigheden echter weer gauw weggegeven waardoor de laatste minuut (in ondertal door een discutabele rode kaart van knuffelbelg Tristen Boiten) een stand van 24-23 op het scorebord stond. 
Na de laatste time out van de trainersstaff werd de eindstand beklonken door Bjorn Marquardt, wiens kinderen al snel met de MOTM-prijs ervan door gingen.  Met twee punten in de pocket kan de jonge equipe zich nu voorbereiden op de verre uitwedstrijd tegen E&O in de nieuwe LIONS bus gesponsord door Van Fraassen Traveling.