OCI-LIONS verliest eerste thuiswedstrijd van Handbal Achilles Bocholt

OCI-LIONS verliest eerste thuiswedstrijd van Handbal Achilles Bocholt met 26-35.

Afgelopen dinsdagavond (10-09-2019) stond de tweede wedstrijd van de BENE-League competitie op het programma. Na de winst van vorige week tegen Bevo wilden de mannen ook nu weer een goede prestatie leveren.

In de eerste helft leek het dat dat ging gebeuren. LIONS liep namelijk na een spannend begin, 4-4, uit naar een 7-4 voorsprong na 13 minuten. In het begin van de wedstrijd viel vooral Luuk Hoiting op met zijn vele stops. 
Helaas konden onze mannen deze lijn niet doorzetten en misten ze een aantal kansen. Vier minuten voor rust stond het 11-11. Maar Bocholt scoorde hierna effectief waardoor 12-15 de ruststand was.
De tweede helft was minder dan de eerste helft. Bocholt liep al snel uit naar een verschil van vijf doelpunten of meer.
Uiteindelijk verloren onze mannen met 26-35.
Joris Baart viel vandaag op met 9 treffers.

LIONS trainer Christoph Jauernik keek realistisch terug op de wedstrijd na afloop. Hij gaf aan dat Bocholt terrecht heeft gewonnen. Over de wedstrijd had hij zich vooraf wat anders voorgesteld.
"De eerste tien minuten waren goed en daarna zie je dat je als team niet effectief genoeg bent en niet stabiel bent over 60 minuten. Werk aan de winkel en daarvoor ben ik ook hier. Nu eerst analyseren en dan vrijdag ons voorbereiden op de wedstrijd van zaterdag in en tegen Hasselt. Ik ben optimistisch over de toekomst, treurig over vandaag." Aldus de trainer.
Voor ons scoorden vandaag:
Joris Baart 9x, Jasper Adams 6x, Joao Ramos 5x, Ivo Steins 4x, Luca van Straaten en Serge Heijnen 1x. 

_DSC4257

OCI-LIONS / Handbal Achilles Bocholt (2)