OCI-LIONS verliest nipt van Westwien in Wenen

OCI-LIONS verliest nipt van Westwien in Wenen

Helaas heeft OCI-LIONS het net niet weten te redden om de wedstrijd in Wenen winnend af te sluiten. Ook na de pauze hadden de mannen van Mark Schmetz nog veel last van onnodig balverlies. LIONS komt wel direct op voorsprong maar Westwien was niet van plan om thuis te verliezen. De wedstrijd bleef gelijk opgaan. Zowel de keeper van Westwien, Florian Kaiper als ook onze eigen Rudi Schenk stonden goed te keepen. Rudi heeft LIONS in de wedstrijd gehouden.

OCI-LIONS neemt even afstand met 2 doelpunten bij een stand van 21-23 maar wisten het gaatje niet wat groter te maken. Westwien kwam weer terug en zelfs op voorsprong 24-23. De wedstrijd bleef tot aan het einde spannend en LIONS heeft tot de laatste minuut de kans gehad om er zeker 1 punt uit te slepen maar dat was het Ramos niet gegund want hij miste in de laatste seconden een 7 meter. De tweede keeper van Westwien, koud van de bank, stopt deze inzet, eindstand 26-25.

Erg jammer dat OCI-LIONS niet met een puntje naar huis kan terugkeren maar er liggen grote kansen om de tweede ronde van de EHF Cup te halen mits we alle kansen benutten en iets minder technische en persoonlijke fouten maken.

Mooi spel.
Het spel was, ondank het verlies, mooi om naar te kijken, heel hoog tempo met veel inzet. In de dekking werd als echte leeuwen gevochten om elke centimeter. Mooi offensief en dicht op de spelers van Westwien. Het beloofd volgende week 8 september om 19.30 uur in Sittard (City Resort) een spannende wedstrijd te worden.
Zorg dat je erbij bent en koop je tickets online via onze site.

We willen alle meegereisde supporters ontzettend bedanken voor hun bijdrage, het was mooi om te zien hoe zij hun team hebben gesteund.

Iedereen een goede en veilige terugreis.