Overtuigende overwinning KEMBIT-LIONS 2

KEMBIT-LIONS 2 maakt zich deze week op voor de wedstrijd tegen het opleidingsteam van Kras/Volendam. In de reguliere competitie is dit de laatste wedstrijd van de Eredivisie. Voor beide ploegen stond nog weinig op het spel en kon er vrij gehandbalt worden onder toeziend oog van het publiek.

Vanaf de start was het duidelijk dat de tegenstander qua spelers verzwakt was afgereisd naar Geleen. Dit gaf natuurlijk volop kansen voor KEMBIT-LIONS 2 om de wedstrijd naar eigen hand te zetten. Het werd direct een open wedstrijd aan beide kanten en voor het publiek dus leuk om te zien. In de beginfase ging het nog gelijk op. KEMBIT-LIONS 2 scoorde aan de lopende band en Volendam 2 kon redelijk bijbenen. Toch was duidelijk dat Volendam dit niet ging volhouden tot aan het einde van de wedstrijd. Een mooie kans dus voor de spelers van KEMBIT-LIONS 2 om een doelpuntje mee te pikken. De rust werd behaald met een ruime voorsprong (24-14).

De wedstrijd was eigenlijk al gelopen en KEMBIT-LIONS 2 ronde de ene na de andere aanval doeltreffend af. In de dekking werden de jongens van KEMBIT-LIONS 2 iets nonchalanter waardoor de tegenstander nog veel goals heeft mogen maken. Desondanks werd het een monsterscore (47-28).

Man of the match: Tim Roefs

Doelpuntenmakers: Tim R (10), Robin (4), Stijn (7), Cas (2), Thomas (1), Damiano (1), Ryan (5), Jesper (3), Koen (7), Yakko (6), Björn (1).

De grootste overwinning voor KEMBIT-LIONS 2 van de laatste seizoenen in de Eredivisie. Een opsteker voor de aankomende nacompetitie en voor de kwartfinale van de NHV beker. Door deze overwinning is KEMBIT-LIONS 2 geëindigd op een mooie 5e plaats in de rangschikking.