Overtuigende winst voor OCI-LIONS 2

Overtuigende winst voor OCI-LIONS 2

In ronde 17 stond voor OCI-LIONS 2 een uitwedstrijd naar Amsterdam tegen Aristos op het programma. Een tegenstander die stijf onderaanstaat maar gekke sprongen kan maken. Met de mooie OCI-LIONS bus werd op een zaterdag namiddag afgereisd naar de hoofdstad. Onze LIONS talenten waren hongerig naar een overwinning. De hele week was er focus gelegd om de punten mee naar huis te nemen.

Aristos ging de wedstrijd van start met maar 1 wissel in de gelederen. Dit kwam de tactiek van OCI-LIONS 2 alleen maar ten goede. Ze hadden namelijk afgesproken om snel te spelen en Aristos vanaf het begin onder druk te zetten. OCI-LIONS 2 nam direct het initiatief en speelde met veel frivool. In de 1e fase van de wedstrijd was Aristos ook lekker fel en bleven ze goed bij. Gaandeweg de 1e helft namen onze LIONS talenten het heft in eigen handen. De rust werd dan ook ingegaan met een 11-14 voorsprong. 

Gedisciplineerd werd de 2e helft uitgespeeld. De laatste minuten kon Aristos de achterstand nog iets verkleinen, maar de overwinning voor OCI-LIONS 2 was een feit. De eindstand werd behaald met 23-31. Een prima resultaat. Hierdoor hebben onze LIONS talenten weer aansluiting met de subtop in de eredivisie en worden de komende wedstrijden zeer interessant.

Doelpuntenmakers: Yakko (2), Tim P (3), Cas (4), Thomas (5), Ids (8), Martijn (3), Alan (3), Kaz (3).

De volgende wedstrijd wordt gespeeld op 17 februari om 14:30 uur. Tegenstander DFS Arnhem komt dan naar Glanerbrook. We kunnen weer alle steun gebruiken.