Pijnlijke nederlaag OCI-LIONS 2

Pijnlijke nederlaag OCI-LIONS 2

De laatste heenronde van de competitie. Voor OCI-LIONS 2 stond een verre reis op de planning. Vroeg in de ochtend vertrokken de OCI-LIONS talenten vanuit het Zuiden richting Kwintsheul. Vol goede moed en na een week hard trainen gingen de jongens op pad. Helaas ontbrak de zieke Tim Posthuma, desondanks hadden we nog een goede selectie om een prima resultaat te kunnen halen.

De wedstrijd tegen Quintus 2 ging van start. Direct was het duidelijk dat Quintus een frivole, speelse en sterke indruk maakte. Ondanks hun lage klassering zijn ze gebrand om thuis de punten niet weg te geven. In het begin van de wedstrijd ging het gelijk op. Toch kwamen onze jonge mannen gaandeweg op achterstand. De rust werd dan ook ingegaan met een achterstand van 9-13.

In de rust werd een hartig woordje gesproken en geprobeerd de neuzen de zelfde kant op te krijgen. Er moest iets veranderen om de wedstrijd nog te kunnen winnen. Quintus bleef met overtuiging spelen en scoren en LIONS 2 liep achter de feiten aan. De jongens wilde wel maar kon het niet waarmaken. 

Tot overmaat van ramp loopt Sverre ook nog een zware knie blessure op. We wensen hem heel veel beterschap!

Eindstand: 24-20

Een triest einde en een lange rit voor de boeg met een uur file richting Sittard-Geleen. Desondanks staan onze LIONS talenten nog steeds op de 3e plek in de eredivisie.

Volgend weekend staat de return de derby tegen Bevo in Panningen op het programma.