Prima overwinning OCI-LIONS 2

Na een weekje rust stond de verre uitreis naar Almere op het programma, deze week was Havas de tegenstander. Een nieuwe onbekende tegenstander die vorig seizoen wist te promoveren naar de Eredivisie. Toch wisten ze al een aantal punten te halen en staan ze maar één plek onder OCI-LIONS 2.  

Na een prima heenreis met de bus waren we tijdig gearriveerd in de gezellige sporthal van Almere. De stemming was goed en de jongens hadden zin in de wedstrijd. De beginfase ging voortvarend en meteen werd een voorsprong van 5 punten gemaakt. In het doel stond ditmaal Scott de Hoogh, die een prima wedstrijd keepte. OCI-LIONS 2 speelde een goede wedstrijd, met mooie doelpunten en veel snelle tegenaanvallen. De dekking stond met vlagen degelijk maar toch waren de ruimtes vaak te groot waardoor Havas bleef scoren en OCI-LIONS 2 de voorsprong niet verder kon uitbreiden. De rust werd behaald met een ruime voorsprong 13-18.

In de 2e helft kon coach Harold volop door wisselen en wisten bijna alle OCI-LIONS spelers een goaltje mee te pakken. Ook Mats Pastoor wist zijn eerste doelpunt na 1.5 jaar revalidatie te maken. En niet alleen de spelers wisten te scoren, maar zelfs Scott wist 3 doelpunten te maken vanuit het doel. 

Helaas wist OCI-LIONS 2 niet optimaal gebruik te maken van alles kansen die ze kregen. Hierdoor bleef Havas erin geloven en kreeg OCI-LIONS 2 toch nog veel tegendoelpunten. De eindstand werd behaald met een ruime winst 28-36

Man of the match: Scott de Hoogh

Doelpuntenmakers: Cas (5), Ids (3), Jesper (2), Koen (1), Marijn (2), Mats 3, Robin (4), Ryan (3), Scott (3), Thomas (4), Tim P (1), Tim R (4) en Tristen (1).

De volgende wedstrijd wordt gespeeld in Glanerbrook op zondag 10 november om 14:30 uur. De tegenstander zal dan zijn WHC/Hercules combinatie uit Den Haag.