Rabobank bekrachtigt partnership met Limburg LIONS

Rabobank bekrachtigt partnership met Limburg LIONS

Rabobank Westelijke Mijnstreek is al jarenlang vaste partner van Tophandbal Zuid-Limburg, Limburg LIONS uit Sittard-Geleen. Zaterdag 15 september tijdens de thuiswedstrijd OCI-LIONS vs Volendam, bekrachtigden beide partijen het partnership door de opening van de ‘Rabo-Lounge’ in de stadssporthal te Sittard, de thuishal van Limburg LIONS. Beide partijen zijn blij met de verlengde samenwerking.

Directievoorzitter Pascal Vandermeulen vertelt: “Vanaf de oprichting van Stichting Tophandbal Zuid-Limburg 2008 zijn we al verbonden aan de Limburgse tophandbalclub uit de Westelijke Mijnstreek. Wij dragen het handbal een warm hart toe en hopen op deze manier ons steentje bij te dragen. Sport en business hebben vaak meer overeenkomsten dan op het eerste gezicht lijkt: passie, focus, samenwerking en omgaan met successen of teleurstellingen. Om beide werelden dichter bij elkaar te brengen organiseren we in 2018 bijvoorbeeld een MKB business event ‘Ondernemen is topsport’ in de nieuwe Rabo-Lounge van Limburg LIONS. Zo snijdt het mes aan twee kanten en dat is het fijne aan deze samenwerking.’’

Voorzitter van Limburg LIONS, Thieu Kikken vult aan: “In dit vernieuwde partnership leggen we focus op een inhoudelijke en maatschappelijke samenwerking. Zo blijven we waarde voor elkaar creëren. Daarmee zetten we een lange sponsorrelatie vol trots voort en profileren wij ons op deze wijze als Limburg LIONS, echt als partner van de Rabobank.”