ROEL ADAMS KEERT TERUG BIJ OCI-LIONS

ROEL ADAMS KEERT TERUG BIJ OCI-LIONS

Na een onderbreking van één seizoen is Roel Adams weer terug op het ‘oude’ nest. De 34-jarige opbouwer vertrok naar het Belgische Initia Hasselt waar hij in het verleden ook al eens anderhalf jaar gespeeld heeft.
Na een sportief maar ook persoonlijk teleurstellend seizoen 2016-2017 keert Adams weer terug bij OCI-LIONS. Gezien zijn lengte en ervaring zal Adams een belangrijke rol centraal in de dekking gaan vervullen. Het gehele centrale verdedigingsblok zal hiermee aangevuld worden.
Met het opnieuw contracteren van de oud international (32 interlands) haalt Limburg LIONS ook weer een hele brok ervaring terug in de over het algemeen nog jonge selectie.
De uit Geleen afkomstige handballer begon zijn carrière bij V&L waarmee hij in 2002 kampioen werd. In 2005 begon hij aan een negen jaar durend buitenlands avontuur dat hem leidde langs Hasselt (BEL), ASG Ahlen (GER), Stord Handboll (NOO), SVH Kassel en THSV Eisenach (beide Duitsland). In 2014 keerde hij terug naar zijn roots in Sittard-Geleen waar hij in 2014 en 2015 weer landskampioen werd en de beker won en in 2014 ook de BENE-League wist binnen te halen met OCI-LIONS.