SELECTIE OCI-LIONS VOOR 2018-2019 NU AL COMPLEET

SELECTIE OCI-LIONS VOOR 2018-2019 NU AL COMPLEET

Kort na het einde van het seizoen, heeft OCI Nitrogen-LIONS haar selectie voor het seizoen 2018-2019 al rond. Op de vertrekkende Mario Bergen en Nuno Rebelo na, blijft de selectie intact en worden drie nieuwe spelers aangetrokken.

Hoekspelers Lino Janssen en Rob Schmeits blijven de club wederom trouw, evenals vaste waarden Ivo Steins en Luuk Hoiting. Ook de Duitse dekkingspecialist Kai Feldmann en Speler van het Jaar Joao Jacob Ramos tekenden voor nog een jaar bij OCI-LIONS.
Opbouwer Ivar Stavast, tekende ook bij. Net als de nestor van het team Roel Adams. Daarnaast zal hoekspeler Serge Heijnen ook weer aansluiten bij de groep na een langdurige knieblessure.

Van het tweede team komt Luca van Straaten over en in Bram Versteegden ziet de club een sterke tweede man op de rechteropbouw achter Joris Baart. De fysiek sterke Jeroen Roefs zal de plek van de vertrekkende Mario Bergen overnemen in het hart van de verdediging.

Naast al deze bekende namen presenteert de club ook drie nieuwe spelers. Twee oude bekenden, afkomstig uit de eigen jeugdopleiding, zullen terugkeren op het oude nest. Opbouwer Jasper Adams komt over vanuit Duitsland en heeft evenals Ivo Steins, Luuk Hoiting en Lino Janssen voor 2 jaar getekend, en Rudi Schenk keert terug na een aantal jaren bij het Belgische Tongeren. Naast deze twee nieuwe ervaren spelers, kiest OCI-LIONS ook weer bewust voor een talentvolle jonge middenopbouwer. Pieter Strauven zal samen met Ivar Stavast volgend jaar de lijnen gaan uitzetten en voor meer snelheid in het spel gaan zorgen.