Sverre Jansen nieuwe aanwinst OCI-LIONS!

Sverre Jansen nieuwe aanwinst OCI-LIONS!

Landskampioen OCI Nitrogen LIONS heeft voor het komende seizoen het binnenkort 18 jaar wordende Brabantse talent Sverre Jansen naar Limburg weten te halen.

Hij debuteerde op 16-jarige leeftijd in het eerste team van Red Rag Tachos uit Waalwijk waar op dat moment zijn vader Erwin Jansen het doel verdedigde. Bij zijn afscheid aan het einde van het seizoen stak hij niet onder stoelen en banken hoe trots hij was dat nog samen met zijn zoon in één team had gespeeld.

Sindsdien maakt de talentvolle 1.94 meter grote linkeropbouwer deel uit van de selectie van Tachos dat uitkomt in de Eredivisie. Ook zit hij sinds zijn zestiende bij de Oranje selectie en speelde hij afgelopen december met Oranje mee op bij het acht landen toernooi in het Duitse Merzig

Komend seizoen maakt hij dan de overstap naar OCI-LIONS en gaat hij deel uitmaken van de selectie. Ook verhuist hij naar Sittard-Geleen zodat hij ook aan het volledige programma van OCI-LIONS kan deelnemen waaronder het trainingsprogramma van Total Movement dat inmiddels ook gevolgd wordt door vele handballers die in het buitenland spelen.