Terugblik Jasper Adams op het EK

 Hoe kijk je terug op het EK?
😊 Het was een geweldige ervaring om dit allemaal mee te mogen maken. Je speelt tegen de Europese kampioenen van de afgelopen 2 edities. Dan sta je meteen tegenover de absolute top. Dat we daar geen punten tegen hebben kunnen pakken, is geen schande, maar we hebben goede fases gehad waarin we mooi handbal hebben laten zien. Een bevestiging daarvan waren dan ook de complimenten van de Spaanse coach na afloop van de wedstrijd over ons vertoonde spel, ondanks dat de uitslag dat helaas niet deed blijken.

 Wat was het mooiste moment voor jou op het EK?
👊 De ruime winst op Letland, waarvan de kans op punten het grootst geacht werd, was een bevestiging van onze stijgende lijn. De ontlading na deze wedstrijd was toch een van de mooiere momenten op dit EK waarbij we de winst, samen met de fantastische meegereisde fans, uitbundig hebben gevierd.

 Heb je ook kunnen genieten van het EK?
🤾‍♂️ Tijdens de wedstrijden ben je gewoon gefocust en probeer je zo goed mogelijk je taken uit te voeren. Van genieten komt het dan nog niet echt. Als je dan terugkijkt op zo’n wedstrijd, kan je daar zeker van genieten.

 Nu weer back in Nederland? Reis goed gegaan en hoe ziet je programma er in Sittard er weer uit de komende weken?
🦁 Deze week is het vooral even bijkomen van de afgelopen periode. Komende week gaat het normale leven dan weer beginnen en gaat de focus weer naar de club waar we weer een belangrijke periode tegemoet gaan.