Ticketinfo BOT 2de wedstrijd  26 mei uit Aalsmeer

Ticketinfo BOT 2de wedstrijd 26 mei uit Aalsmeer

Het is niemand ontgaan, OCI-LIONS en FIQAS/Aalsmeer gaan het dit jaar opnemen in de Best-Of-Three reeks om het Nederlands Kampioenschap. OCI-LIONS heeft wegens de hogere klassering in de BENE-League competitie het thuisvoordeel. De eerste finale zal zoals eerder gecommuniceerd op zaterdag 19 mei om 15.00 uur gespeeld worden. De kaartverkoop is reeds gestart. Supporters van zowel OCI-LIONS als FIQAS/Aalsmeer kunnen hun tickets online kopen. Zoals bekend zullen de kaarten aan de kassa € 1,- duurder zijn. Pak dus nu uw voordeel en koop uw entreebewijs HIER!

Op zaterdag 26 mei zal de tweede wedstrijd in Aalsmeer gespeeld worden. De tweede finale gaat om 14.30 uur van start en zal live uitgezonden worden door de NOS op NPO1. Uiteraard is het natuurlijk veel spektaculairder deze wedstrijd live mee te maken en samen met de andere OCI-LIONS supporters en natuurlijk de Limburg LIONS Fanclub af te reizen naar Aalsmeer. Vanaf nu is het ook mogelijk uw kaarten voor deze wedstrijd te resereveren!

Wat moet u doen?
Het is heel simpel! Kaarten zijn te reserveren door een mail te sturen naar Petra Rooijackers van FIQAS/Aalsmeer. Vermeld in deze mail duidelijk je NAAM, met HOEVEEL PERSONEN je wenst te komen en om hoeveel VOLWASSENEN, KIDS (t/m 15 jaar) of SENIOREN (65+) het gaat. De aanvragen worden bevestigd dmv een retourmail. Er zal in die mail ook gevraagd worden de tickets via de bank te betalen.

Het zou natuurlijk helemaal geweldig zijn als we net als voorgaande jaren met een fanatiek blauwe leger aan supporters naar de uit-wedstrijd kunnen reizen om onze mannen naar het vierde Landskampioenschap te supporteren. U gaat toch ook mee? Bestel nu je kaarten door een mail te sturen naar Petra! petrarooyakkershvaalsmeer@gmail.com

Uiteraard zullen er voor de meereizende supporters weer supportersbussen worden gereserveerd via onze travelpartner, Van Fraassen Travelling. Later volt hier meer informatie over. 

OCI-LIONS LET'S GO! WE WANT MORE!