Topprestatie OCI-LIONS 2

Dit weekend stond weer een uitwedstrijd op het programma. De reis ging dit maal naar Waalwijk waar de spelers van Tachos ons zouden ontvangen. 

Je merkt dat dit de laatste loodjes zijn van de competitie. De selectie is op dit moment small en we hebben meerdere geblesseerde spelers, waardoor we maar met 2 wissels aan de wedstrijd begonnen.

In de 1e helft was het matte wedstrijd van beide teams. Aan beide kanten werd een rustig spel gespeeld en er waren weinig spannende momenten. Het ging gelijk op, de rust 11-10 werd behaald met een kleine achterstand. 

Alles was nog mogelijk om een goed resultaat weg te halen. In de rust heeft Bart en Maik onze jonge spelers toegesproken en tactisch één en ander toegevoegd. De wil om te winnen was na de rust weer zichtbaar en de jongens gingen er weer vol tegenaan. De achterstand werd omgezet in een voorsprong. In de laatste minuten kwam Tachos nog op een gelijke stand en de spanning was voelbaar. OCI-LIONS 2 wist nog een doelpunt te maken, maar met nog 20 seconden te spelen kwam Tachos in balbezit. De dekking moest vol aan de bak. Keeper Mike kon het laatste schot tegenhouden en de winst was een feit. De ontlading was groot! Eindstand: 24-25.

Helaas moest de terugreis toen nog even op zich laten wachten, want twee spelers moesten op doping gecontroleerd worden. 

Man of the match: Thomas Dekker

Doelpuntenmakers: Yakko (3), Tim P (7), Thomas (10), Martijn (2), Tristen (1), Mark (2). 

Nog 1 ronde in de eredivisie en OCI-LIONS 2 staat nog steeds op de 3e plek. Zondag 17 maart speelt OCI-LIONS 2 in Glanerbrook tegen Quintus 2.