Uitnodiging voor alle Limburgse handbal verenigingen

Uitnodiging voor alle Limburgse handbal verenigingen

Beste handballiefhebber,

Het seizoen 2018-2019 staat weer voor de deur. Graag nodigen wij alle Limburgse handbalverenigingen uit om met hun teams van F t/m D-jeugd inclusief begeleiding, Limburg LIONS te komen aanmoedigen en te genieten van een mooie handbalavond.

Wat is er mooier dan een handbalwedstrijd op topniveau te gaan kijken met jullie jeugdteam(s)? En nog mooier om in de schijnwerpers het veld op te mogen lopen met het team van OCI-LIONS. Of lekker met vlaggen zwaaien waar de spelers doorheen lopen, sfeer maken waardoor jullie eigen jeugdteams ook in de schijnwerpers komen te staan.

Daarnaast is het in combinatie ook mogelijk, het is inmiddels traditie geworden, dat tijdens de thuiswedstrijden van OCI-LIONS de zogenaamde supportersbattle wordt "uitgevochten". Deze supportersbattle houdt in dat twee verenigingen het tegen elkaar opnemen om te kijken wie de grootste LIONS-supporter is en wie Limburg LIONS het beste kan aanmoedigen.

Na afloop van de wedstrijd wordt bepaald welke groep gewonnen heeft. De winnaar krijgt een leuke oorkonde en iedereen gaat op de foto met alle spelers van OCI-LIONS.

Dat allemaal is mogelijk bij de thuiswedstrijden van OCI-LIONS, spelend in de hoogste competitie van Nederland en België, dé BENE-League en bij OCI-LIONS 2 die uitkomen in de Ere-divisie.

Elke vereniging mag aangeven bij welke wedstrijd je met je team(s) aanwezig wilt zijn en waar je aan wilt deelnemen. Wij hanteren het principe van wie het eerst inschrijft wordt ook als eerste ingedeeld.

Geef je team(s) op voor 30 augustus 2018 door een mail te sturen naar supportersbattle@limburglions.nl t.a.v. Mieke Hoiting. Geef even aan waar je voorkeur naar uit gaat. Oplopen en/of deelneme aan de supportersbattle. Geef ook even aan voor welk team je wilt uitkomen LIONS 1 en/of LIONS 2.

Ouders en begeleiders zijn natuurlijk ook van harte welkom! Per 4 spelers/speelsters krijgt 1 begeleider een gratis entree ticket.

Wij zouden het fijn vinden dat je in je eigen club/wedstrijdtenue komt zodat alle supporters in de hal kunnen zien van welke vereniging jullie komen. Uiteraard wordt via de speaker kenbaar gemaakt dat jullie er zijn.

Je mag ook meerdere teams en verschillende data opgeven. Bij veel aanmeldingen kan het gebeuren dat je team(s) met de tegenstander gaat oplopen. Ben dus op tijd en geef snel je team(s) door.

Het schema van de thuiswedstrijden in de BENE-League en van de Ere-divisie OCI-LIONS 2 staan op deze site, zie button LIONS 1/programmaLIONS en button LIONS 2/programmaLIONS zodat je meteen een leuke wedstrijd kunt uitzoeken.

Alle thuiswedstrijden van OCI-LIONS 1 worden gespeeld in de Stadssporthal, Stadswegke 8 in Sittard en de thuiswedstijden van OCI-LIONS 2 worden gespeeld in Laco Glanerbrook in Geleen.

Naast de BENE-League en de Ere-divisie competitie competitie worden er nog de Play Off’s en Beker wedstrijden ingepland. Zodra deze data bekend zijn, zullen wij dit zo snel mogelijk publiceren. Je kunt deze data ook vinden op deze site.

Wij hopen dat wij vele vereniging mogen begroeten in Sittard en/of Geleen en dat we er een mooie handbalavond/middag van maken waar jullie nog lang over zullen napraten.

Wij verheugen ons op jullie komst!
Schrijf je snel in want vol = vol.

Namens de organisatie oploopteams en supportersbattle van OCI-LIONS,


Mieke Hoiting
Mobiel: 06 54 93 43 83