Voorbeschouwing en interview met Serge Heijnen

🎙️Voorbeschouwing en interview met Serge Heijnen over de wedstrijd van morgen tegen Bocholt 😍

 

Hoe was de vakantie en voorbereiding?

De vakantie was heerlijk, ik ben 2 weken naar Curacao geweest met mijn vriendin. Meteen toen ik terug kwam van vakantie begon de voorbereiding. We hebben een goede voorbereiding gehad met het team. We hebben zwaar en hard getraind en veel wedstrijden gespeeld tegen verschillende teams. Op het einde nog een tripje gemaakt naar Frankrijk waar we onze voorbereiding hebben afgesloten met 2 goede wedstrijden.

Hoe kijk je terug op de derby tegen Bevo?

Ik denk dat er geen mooiere wedstrijd is om de competitie mee te beginnen. Iedereen had er veel zin in en dat is er ook uitgekomen in de wedstrijd. Iedereen was scherp en we hielden ons aan de afspraken. We winnen met 9 doelpunten verschil en dat is een prima start van het seizoen.


Hoe kijk je naar komend seizoen en wat zijn daarin je persoonlijke doelstelingen?

Als team moeten we elke week knokken voor een overwinning, omdat veel teams zich hebben versterkt. De eerste doelstelling is de Final 4 halen en daarna zien we wel weer verder. Mijn persoonlijke doelstelling dit seizoen is om weer terug te komen op het niveau waar ik was voor mijn blessure. Vorig seizoen was een terug-kom-seizoen, maar dit seizoen wil ik weer knallen!!


Wat zijn je verwachtingen over de wedstrijd morgen tegen Bocholt?

Bocholt word door veel mensen gezien, samen met Visé, als de sterkste teams dit jaar. Dat is terecht denk ik, maar we hebben ons als team goed voorbereid. We hebben natuurlijk veel vertrouwen na vorige week en willen laten zien dat teams ook weer rekening moeten houden met LIONS. Hopelijk is er veel publiek morgen en kunnen zij ons helpen de punten in Sittard te houden!!