Voorbeschouwing Mike Kusters op 21 september

Voorbeschouwing en interview met Mike Kusters over oa de wedstrijd tegen Aalsmeer op 21 september.

Vanavond spelen we pas onze vierde competitiewedstrijd, daarom nog deze vraag:
Hoe was de vakantie en de voorbereiding?

Ik heb een leuke vakantie gehad. Samen met twee vrienden ben ik een week naar Kroatië geweest. Veel tijd om hiervan bij te komen hadden we niet, want de dag na terugkomst startte de voorbereiding op dit seizoen.
De voorbereiding was intensief en leerzaam in combinatie met veel wedstrijden. Een goede opmaat richting het nieuwe handbalseizoen!

Vanavond spelen beide teams thuiswedstrijden na elkaar in dezelfde hal, hoe kijk je hiertegen aan?

Zeer positief! Een LIONS-avond gevuld met twee topwedstrijden van onze teams. Wie wil daar nou niet bij zijn 🙋‍♂

Hoe kijk je terug op de eerste drie wedstrijden?

We beginnen het seizoen goed met de mooie overwinning in de derby tegen Bevo. Na het verlies tegen Bocholt waren we gebrand ons te herpakken tegen Hasselt, wat na een zeer spannende pot is gelukt. Nu willen we uiteraard deze lijn doorzetten richting de volgende wedstrijden en iedere keer voor de 2 punten gaan!

Hoe kijk je naar komend seizoen en wat zijn daarin je persoonlijke doelstellingen?

Ik heb een goed gevoel bij dit seizoen waarin we iedere week hard zullen knokken om de punten naar onze kant te halen. Hopelijk resulteert dit in een of misschien zelfs meerdere prijzen. Na de overstap van Lions 2 naar team 1 wil ik me dit seizoen verder ontwikkelen op de verschillende vlakken die met het keepersvak te maken hebben. Daarnaast ga ik samen met de mannen hard werken voor iedere overwinning.

Wat zijn je verwachtingen over de wedstrijd vanavond tegen Aalsmeer?

Ik verwacht een spannende en fysieke pot vanavond. Net zoals iedere wedstrijd is dit ook zeker geen gemakkelijke, maar we hebben ons goed voorbereid op onze tegenstander.
Daarnaast nodig ik iedereen uit om ons te komen ondersteunen in de Stadssporthal vanavond tijdens beide wedstrijden. Laten we er een mooie LIONS-avond van maken met 4 punten voor onze ploegen!!