Wederom knappe overwinning OCI-LIONS 2

Wederom knappe overwinning OCI-LIONS 2

Tijdens het carnavalsweekend staat heel Limburg op zijn kop.

Desondanks staat er een volledige speelronde in de Nederlandse Eredivisie op het programma. Met medewerking van de talenten van Volendam werd de wedstrijd afgewerkt op de zaterdagavond in plaats van op zondagmiddag. Hiervoor moest wel uitgeweken worden naar de Stadssporthal.

Naast de langdurige geblesseerden waren de rechterhoek spelers Mark en Marijn ook helaas afwezig.

Tevens hadden Martijn en Ids al een wedstrijd in de benen bij Sittardia die een zeer belangrijke handhavingswedstrijd winnend wisten af te sluiten. In ruil daarvoor mochten wij gebruik maken van rechterhoek speler Ryan Houben en de overal inzetbare Milan Zinken. Met deze personele wijzigingen waren de LIONS talenten weer op strijdbare bezetting.

De wedstrijd ging prima van start voor onze mannen. De dekking was direct solide met daarachter een prima keepende Mike Kusters. Je zag meteen dat alle jongens meteen hun niveau haalde en allemaal hun mannetje stonden. In de aanval werd er zeer snel gespeeld en werd in de beginfase de ruimte nog te weinig benut. Er waren volop kansen helaas werd er menig maal de paal of de lat geraakt. Maar de talenten bleven doorstormen en de goals bleven natuurlijk niet uit. De rust werd behaald met een 11-7 voorsprong. Een prima uitgang voor de 2e helft.

Het publiek kreeg waar voor de aanwezigheid. De 2e helft werd een lust om te volgen. De voorsprong werd ruim uitgebouwd. Volendam kon geen vuist maken en bleef steken op 18 goals. Zelfs in ondertal kwamen onze OCI-LIONS talenten niet in de problemen en scoorden aan de lopende band. De eindstand werd behaald met een ruime winst 30-18.

Na de wedstrijd zijn beide teams het feestgedruis ingedoken. 

Man of the match: Tristen Boiten

Debuut in de Eredivisie voor speler Ryan Houben mag niet onopgemerkt blijven. Hij wist ook nog 2 goals te maken. Goed gedaan!

Doelpuntenmakers: Yakko (2), Tim P (1), Cas (5), Thomas (5), Ids (5), Martijn (2), Ryan (2), Björn (1), Tristen (6), Kaz (1).