Wederom overwinning voor OCI-LIONS 2

Nadat OCI-LIONS 2 vorige week de eerste punten binnen wist te halen, waren de jongens gebrand om het heerlijke gevoel van winnen vast te houden. Hoewel een lastige wedstrijd op het programma stond, hadden de jongens zin in de wedstrijd. De tegenstander van deze week, DFS Arhnem, blijft een degelijke tegenstander. Ook dit jaar draaien ze mee bovenin de competitie en wisten ze al de nodige wedstrijden te winnen.  Toch weet OCI-LIONS 2 tegen DFS Arhnem altijd goed te spelen. 

Na enige vertraging doordat de wedstrijd ervoor uitgelopen was, ging de wedstrijd van start. Vanaf het eerste moment zag je dat het een leuke wedstrijd zou gaan worden. De aanval van de talenten liep prima en er werd aan de lopende band gescoord. Al snel werd er een kleine voorsprong opgebouwd, maar DFS Arhnem was niet van plan op te geven. Ze bleven de hele eerste helft aanklampen. De rust werd behaald met een voorsprong voor OCI-LIONS 2 (15-18). 

In de tweede helft deed OCI-LIONS 2 er alles aan om de voorsprong uit te bouwen, maar dit wilde maar niet lukken. Hierdoor ontstond er een zenuwslopende tweede helft van de wedstrijd. Arhnem kwam terug tot een gelijke stand en in de laatste fase van de wedstrijd toen de vermoeidheid toeslag moesten de jongens van OCI-LIONS 2 toch echt nog een tandje bijschakelen om de punten mee naar huis te nemen. Met nog 1 minuut op de klok stond OCI-LIONS 2 met maar 1 doelpunt voor. Het lukte de jongens om toch weer in balbezit te komen en door de vele ruimte die ontstond in de laatste seconden wist OCI-LIONS 2 toch nog een keer te scoren met een mooi doelpunt. Eindstand 31-33.

Doelpuntenmakers: Thomas (4), Damiano (1), Ryan (1), Tim P (3), Robin (5), Cas (6), Stijn (4), Ids (9).

Volgend weekend zaterdag 5 oktober om 19.30 uur speelt OCI-LIONS 2 thuis in Glanerbrook RED-RAG/Tachos Hs1.