LandskampioenLandskampioen
Kampioen BENE-League
Nationale Beker
LIONS
Stef Schreurs

Stef Schreurs

Midden opbouw

Stef Schreurs

Geboortedatum:

10-06-2002

Gewicht:

68KG

Lengte:

1,73 M

Nummer:

10

Links/rechtshandig:

Rechts

Vorige clubs:

SV Vios, HV Sittardia, V&L.

Info

Opleiding:

CIOS Sittard

Hobbys:

Handbal, tijd met vrienden besteden

Beste speler:

Luc Steins

Droomclub:

KEMBIT-LIONS

Droombaan:

Prof-handballer

Relatie:

nee

Favo eten + drankje:

Kapsalon + water

International:

Nee

Interlands:

0

Hoe lang handbal je:

Vanaf 2009

Over mij

De opleiding die ik op het moment volg is het CIOS in Sittard. Deze opleiding in combinatie met topsport is nogal een investering. Ik moet er veel voor laten en dus voor over hebben. Deze combinatie doe ik met heel erg veel plezier. Handballen is alles voor mij. Als ik het CIOS positief heb afgerond wil ik graag doorstuderen om Fysiotherapeut te worden. Ik heb buiten mijn opleiding, het sporten en mijn werk weinig tot geen vrije tijd maar dit is een bewuste keuze die ik gemaakt heb.

Ik ben gaan handballen omdat mijn vader vroeger ook altijd gehandbald heeft. Ik kwam er bij Vios achter dat ik meer wou in deze sport. Ik ben daarom naar de handbalschool en vandaar uit naar Sittardia en vervolgens naar V&L gegaan omdat ik die jongens al kende van de handbalschool. In dat seizoen heb ik me geselecteerd voor LIONS YOUTH, hier ben ik trots op, vooral omdat ik vroeger al altijd zei dat ik ooit topsporter wilde worden.

In de tijd dat Luc Steins nog bij OCI-LIONS speelde, was ik altijd fan van de Limburg LIONS. Luc is mijn grote voorbeeld. Nu speel ik er zelf, daar ben ik erg trots op.

 

 

Top